
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Pulpe de pui invelite in bacon la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pulpele de pui se dau cu sare, piper, cimbru si se invelesc in feliile de bacon. Se baga la cuptor direct pe gratar (tava se pune cu 2 etaje mai jos sa nu se scurga grasimea direct in cuptor) la 180C timp de 30 de minute.
Separat se pregateste garnitura de broccoli. Intr-o tigaie cu ulei de masline se pun bucatile de broccoli (crude) si se soteaza cu usturoi tocat marunt. Se pune o cana de apa peste broccoli, se acopera cu un capac, se adauga sare si piper si se lasa la foc mic pana cand broccoliul este fiert. La final adaugam rosiile cherry taiate in patru.
Pulpele, dupa ce sunt gata, se stropesc cu zeama de lamaie. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.