meriți să fii surprins
Pulpe de pui invelite in bacon la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

800 g g Pulpe de pui Pulpa de pui
(inferioare )
150 g g Bacon Bacon
200 g g Broccoli Broccoli
50 g g Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Lamai Lamaie
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
100 g g Rosii cherry Rosii cherry
300 g g Cimbru Cimbru

Pulpe de pui invelite in bacon la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

Pulpele de pui se dau cu sare, piper, cimbru si se invelesc in feliile de bacon. Se baga la cuptor direct pe gratar (tava se pune cu 2 etaje mai jos sa nu se scurga grasimea direct in cuptor) la 180C timp de 30 de minute.

Separat se pregateste garnitura de broccoli. Intr-o tigaie cu ulei de masline se pun bucatile de broccoli (crude) si se soteaza cu usturoi tocat marunt. Se pune o cana de apa peste broccoli, se acopera cu un capac, se adauga sare si piper si se lasa la foc mic pana cand broccoliul este fiert. La final adaugam rosiile cherry taiate in patru.

Pulpele, dupa ce sunt gata, se stropesc cu zeama de lamaie. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.