meriți să fii surprins
Tigaie picanta de pui cu sos de rosii si cascaval lipicios

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

300 g g Pulpe de pui Pulpa de pui
150 g g Piept de pui Piept de pui
50 g g Cascaval Cascaval
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
1 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
1 bucati bucata Carnaciori banateni Carnaciori banateni
0,5 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 catei catel Usturoi Usturoi
200 g g Sos de rosii Sos de rosii
5 g g Boia de ardei Boia de ardei
(iute )
3 g g Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Tigaie picanta de pui cu sos de rosii si cascaval lipicios

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(94)

Mod de preparare

1. Taiem pulpa si pieptul de pui bucati marunte.

2. Apoi, intr-o tigaie incinsa, prajim mai intai pulpa impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt.

3. Dupa aproximativ 3-4 minute adaugam si pieptul si jumatate din ardei (atat verde, cat si rosu) taiati fasii. Adaugam imediat si boiaua dulce si picanta si asezonam cu sare sipiper. Amestecam si calim bine compozitia pentru inca 10 minute.

4. Apoi adaugam sosul de rosii si scadem focul la minimum.

5. Dupa inca 5-6 minute adaugam cascavalul si carnatul picant (ambele taiate subtiri de tot) si amestecam. Mai gatim 2 minute ca sa avem cascaval lipicios intr-o tigaie de pui picanta si gustoasa! Se serveste calda de tot si “asezonata” cu o bere rece. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.

1 oferte

Pulpe superioare de puiPulpe superioare de pui
Pulpe superioare de pui
27.04 - 28.04
-21%
15,29
11,99Lei