
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Pulpe de pui Pulpa de pui | |
150 g g | Piept de pui Piept de pui | |
50 g g | Cascaval Cascaval | |
1 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
1 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | |
1 bucati bucata | Carnaciori banateni Carnaciori banateni | |
0,5 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
200 g g | Sos de rosii Sos de rosii | |
5 g g | Boia de ardei
Boia de ardei (iute ) | |
3 g g | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTigaie picanta de pui cu sos de rosii si cascaval lipicios
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem pulpa si pieptul de pui bucati marunte.
2. Apoi, intr-o tigaie incinsa, prajim mai intai pulpa impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt.
3. Dupa aproximativ 3-4 minute adaugam si pieptul si jumatate din ardei (atat verde, cat si rosu) taiati fasii. Adaugam imediat si boiaua dulce si picanta si asezonam cu sare sipiper. Amestecam si calim bine compozitia pentru inca 10 minute.
4. Apoi adaugam sosul de rosii si scadem focul la minimum.
5. Dupa inca 5-6 minute adaugam cascavalul si carnatul picant (ambele taiate subtiri de tot) si amestecam. Mai gatim 2 minute ca sa avem cascaval lipicios intr-o tigaie de pui picanta si gustoasa! Se serveste calda de tot si “asezonata” cu o bere rece. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.