Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpa de pui cu piure de dovleac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Punem la fiert dovleacul taiat foarte marunt. Cand e fiert, il pasam impreuna cu uleiul de susan si iaurtul grecesc. Asezonam totul cu sare, piper si nucsoara.
2. Puiul il facem foarte simplu: il prajim intr-o tigaie bine incinsa si fara ulei cate 4-5 minute pe fiecare parte. Apoi il introducem la cuptor impreuna cu crengutele de cimbru si asezonat cu sare si piper. Il tinem in cuptorul incins in prealabil aproximativ 5-6 minute la 185 °C.
3. Servim puiul si piureul calde.
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.