meriți să fii surprins
Pulpa de pui cu piure de dovleac

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Pulpe de pui Pulpa de pui
1 lingurite lingurita Ulei de seminte de susan Ulei de seminte de susan
30 ml ml Iaurt grecesc Iaurt grecesc
3 fire fir Cimbru Cimbru
3 g g Nucsoara Nucsoara
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
150 g g Dovleac Dovleac

Pulpa de pui cu piure de dovleac

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(1)

Mod de preparare

1. Punem la fiert dovleacul taiat foarte marunt. Cand e fiert, il pasam impreuna cu uleiul de susan si iaurtul grecesc. Asezonam totul cu sare, piper si nucsoara.

2. Puiul il facem foarte simplu: il prajim intr-o tigaie bine incinsa si fara ulei cate 4-5 minute pe fiecare parte. Apoi il introducem la cuptor impreuna cu crengutele de cimbru si asezonat cu sare si piper. Il tinem in cuptorul incins in prealabil aproximativ 5-6 minute la 185 °C.

3. Servim puiul si piureul calde.

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.