
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPulpa de pui cu piure de dovleac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Punem la fiert dovleacul taiat foarte marunt. Cand e fiert, il pasam impreuna cu uleiul de susan si iaurtul grecesc. Asezonam totul cu sare, piper si nucsoara.
2. Puiul il facem foarte simplu: il prajim intr-o tigaie bine incinsa si fara ulei cate 4-5 minute pe fiecare parte. Apoi il introducem la cuptor impreuna cu crengutele de cimbru si asezonat cu sare si piper. Il tinem in cuptorul incins in prealabil aproximativ 5-6 minute la 185 °C.
3. Servim puiul si piureul calde.
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.