
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Pulpe de pui Pulpa de pui | ||
1 lingurite lingurita | Ulei de seminte de susan Ulei de seminte de susan | ||
30 ml ml | Iaurt grecesc Iaurt grecesc | ||
3 fire fir | Cimbru Cimbru | ||
3 g g | Nucsoara Nucsoara | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | |||
150 g g | Dovleac Dovleac |
Pulpa de pui cu piure de dovleac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
0:20
min
(0)
Mod de preparare
1. Punem la fiert dovleacul taiat foarte marunt. Cand e fiert, il pasam impreuna cu uleiul de susan si iaurtul grecesc. Asezonam totul cu sare, piper si nucsoara.
2. Puiul il facem foarte simplu: il prajim intr-o tigaie bine incinsa si fara ulei cate 4-5 minute pe fiecare parte. Apoi il introducem la cuptor impreuna cu crengutele de cimbru si asezonat cu sare si piper. Il tinem in cuptorul incins in prealabil aproximativ 5-6 minute la 185 °C.
3. Servim puiul si piureul calde.
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.