meriți să fii surprins
Rulada din piept de pui cu spanac

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
1 bucati bucata Piept de pui Piept de pui
200 g g Branza de oaie Branza de oaie
200 g g Spanac Spanac
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)

Rulada din piept de pui cu spanac

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(2)

Mod de preparare

Pentru fragezire se bate pieptul de pui cu ciocanul pentru snitele. Apoi se condimenteaza cu sare si piper, iar pe deasupra se intinde un strat de spanac, dupa care un strat de branza maruntita. La final se adauga ardeiul taiat fasii mari si se ruleaza pieptul de pui, infasurandu-se intr-o folie de aluminiu bine stransa la capete. Se pune apa intr-o oala si se lasa ruloul la fiert in apa timp de aproximativ 20 de minute.

Se scoate ruloul din folie, se lasa la racit si se taie feliute. Vin recomandat: Pinot Blanc médaille d'or Lyon.

1 oferte

Piept pui, dezosat, fără pielePiept pui, dezosat, fără piele
Piept pui, dezosat, fără piele
15.04 - 21.04
-21%
3,19
2,49Lei