
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
1 bucati bucata | Piept de pui Piept de pui | |
200 g g | Branza de oaie Branza de oaie | |
200 g g | Spanac Spanac | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulada din piept de pui cu spanac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru fragezire se bate pieptul de pui cu ciocanul pentru snitele. Apoi se condimenteaza cu sare si piper, iar pe deasupra se intinde un strat de spanac, dupa care un strat de branza maruntita. La final se adauga ardeiul taiat fasii mari si se ruleaza pieptul de pui, infasurandu-se intr-o folie de aluminiu bine stransa la capete. Se pune apa intr-o oala si se lasa ruloul la fiert in apa timp de aproximativ 20 de minute.
Se scoate ruloul din folie, se lasa la racit si se taie feliute. Vin recomandat: Pinot Blanc médaille d'or Lyon.