
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCarnati de porc cu mamaliga
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Facem intai mamaliga. Fierbem apa in care am adaugat sare si nucsoara, apoi turnam malaiul in ploaie si amestecam incontinuu la inceput, iar dupa ce se leaga lasam sa fiarba 10 minute la foc mediu si amestecam din cand in cand. Mamaliga va iesi mai moale.
2. Taiem castravetele cubulete mici de marimea boabelor de porumb, iar ciupercile felii.
3. Apoi, intr-o tigaie incinsa, punem carnatul de porc taiat rondele si il rumenim impreuna cu usturoiul tocat marunt. Asezonam cu sare.
4. Dupa ce se prajeste cam 5-6 minute, adaugam porumbul, castravetele, ciupercile si morcovul, pe care il dam pe razatoarea mare in prealabil, si la sfarsit adaugam rozmarinul. Mai prajim la foc mediu inca 3 minute, amestecand compozitia.
5. Adaugam sosul de rosii si mai lasam 3-4 minute pe foc. Carnatii de porc in sos delicios se servesc deasupra mamaligii. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.