
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
50 g g | Malai Malai | ||
200 ml ml | Apa Apa | ||
2 linguri lingura | Boabe de porumb Boabe de porumb | ||
50 g g | Castraveti Castravete | ||
50 g g | Morcovi Morcov | ||
2 bucati bucata | Ciuperci Ciuperci | ||
Rozmarin
Rozmarin (dupa gust ) | |||
5 g g | Nucsoara Nucsoara | ||
1 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust ) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | |||
200 ml ml | Rosii pasate Rosii pasate | ||
200 g g | Carnati din carne de porc Carnati din carne de porc |
Carnati de porc cu mamaliga
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Facem intai mamaliga. Fierbem apa in care am adaugat sare si nucsoara, apoi turnam malaiul in ploaie si amestecam incontinuu la inceput, iar dupa ce se leaga lasam sa fiarba 10 minute la foc mediu si amestecam din cand in cand. Mamaliga va iesi mai moale.
2. Taiem castravetele cubulete mici de marimea boabelor de porumb, iar ciupercile felii.
3. Apoi, intr-o tigaie incinsa, punem carnatul de porc taiat rondele si il rumenim impreuna cu usturoiul tocat marunt. Asezonam cu sare.
4. Dupa ce se prajeste cam 5-6 minute, adaugam porumbul, castravetele, ciupercile si morcovul, pe care il dam pe razatoarea mare in prealabil, si la sfarsit adaugam rozmarinul. Mai prajim la foc mediu inca 3 minute, amestecand compozitia.
5. Adaugam sosul de rosii si mai lasam 3-4 minute pe foc. Carnatii de porc in sos delicios se servesc deasupra mamaligii. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.