
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
650 g g | Pulpe de pui Pulpa de pui | ||
4 felii felie | Bacon Bacon | ||
1 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | ||
4 bucati bucata | Rosii cherry Rosii cherry | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
1 bucati bucata | Ardei gras
Ardei gras (rosu) | ||
4 bucati bucata | Ciuperci Ciuperci | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPulpe cu bacon pe grill cu frigarui vegetariene
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pulpele de pui se infasoara in felii de bacon si se asaza cu grija pe gratar, cate 5 minute pe fiecare parte, pana cand aroma baconului se contopeste cu cea a puiului.
In paralel, se spala si se curata vinetele, dovleceii si ceapa si se taie cubulete marisoare care apoi se infig alternativ pe betisoarele de frigarui. Se potrivesc de sare si piper si se presara deasupra usturoiul maruntit, apoi se pun pe gratar cate 3-4 minute pe fiecare parte, pana cand devin suculente.
Se servesc pulpele in bacon si frigaruile calde, alaturi de o bere puternica, precum cea strong sau nefiltrata.