meriți să fii surprins
Pulpe cu bacon pe grill cu frigarui vegetariene

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

650 g g Pulpe de pui Pulpa de pui
4 felii felie Bacon Bacon
1 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
4 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
(rosu)
4 bucati bucata Ciuperci Ciuperci
2 catei catel Usturoi Usturoi

Pulpe cu bacon pe grill cu frigarui vegetariene

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(0)

Mod de preparare

Pulpele de pui se infasoara in felii de bacon si se asaza cu grija pe gratar, cate 5 minute pe fiecare parte, pana cand aroma baconului se contopeste cu cea a puiului.

In paralel, se spala si se curata vinetele, dovleceii si ceapa si se taie cubulete marisoare care apoi se infig alternativ pe betisoarele de frigarui. Se potrivesc de sare si piper si se presara deasupra usturoiul maruntit, apoi se pun pe gratar cate 3-4 minute pe fiecare parte, pana cand devin suculente.

Se servesc pulpele in bacon si frigaruile calde, alaturi de o bere puternica, precum cea strong sau nefiltrata.