meriți să fii surprins
Dovlecei umpluti

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
8 bucati bucata Rosii Rosie
2 bucati bucata Oua Ou
4 linguri lingura Smantana 12% Smantana 12%
200 g g Branza de vaca Branza de vaca
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
200 g g Cascaval Gouda Cascaval Gouda
Piper alb Piper alb
(dupa gust )
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
300 g g Rosii Rosie

Dovlecei umpluti

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(41)

Mod de preparare

1. Se taie dovleceii pe jumatate si se scobesc de seminte.

2. Se amesteca rosiile taiate cuburi cu branza de vaci, mararul tocat, smantana, ouale si se condimenteaza cu sare si piper.

3. Se unge o tava cu ulei, se asaza dovleceii, care se umplu cu compozitia obtinuta, se pune cascaval ras pe deasupra si se introduc la cuptor la o temperatura de 180 grade C timp de 20 de minute.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.