
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
308 bucati bucata | Rosii Rosie | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
4 linguri lingura | Smantana 12% Smantana 12% | |
200 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
200 g g | Cascaval Gouda Cascaval Gouda | |
Piper alb
Piper alb (dupa gust ) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDovlecei umpluti
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se taie dovleceii pe jumatate si se scobesc de seminte.
2. Se amesteca rosiile taiate cuburi cu branza de vaci, mararul tocat, smantana, ouale si se condimenteaza cu sare si piper.
3. Se unge o tava cu ulei, se asaza dovleceii, care se umplu cu compozitia obtinuta, se pune cascaval ras pe deasupra si se introduc la cuptor la o temperatura de 180 grade C timp de 20 de minute.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.