Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
0,5 linguri lingura | Oregano Oregano | |
Rosii tocate
Rosii tocate (dupa gust) | ||
1 varfuri varf | Broccoli Broccoli | |
1 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
1 bucati bucata | Cartofi dulci Cartof dulce | |
1 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
1 bucati bucata | Vinete Vanata | |
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
Busuioc
Busuioc (dupa gust) | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTocana de legume cu oregano
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se fierb cartofii. Se pun intr-o tigaie 2 catei de usturoi, doua frunze de busuioc si o lingura de ulei de masline. Se adauga legumele taiate cuburi si trase in tigaie in prealabil, se scoate busuiocul si se pune aproape jumatate de lingura de oregano proaspat.
Se serveste cu paine prajita. Pofta buna!