meriți să fii surprins
Supa crema de legume cu ghimbir

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Morcovi Morcov
1 bucati bucata Pastarnac Pastarnac
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
3 catei catel Usturoi Usturoi
3 cesti ceasca Supa de legume Supa de legume
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Ghimbir Ghimbir
2 linguri lingura Smantana 20% Smantana 20%
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust )
Condimente Condimente
(dupa gust )

Supa crema de legume cu ghimbir

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(23)

Mod de preparare

Morcovii, pastarnacul, ceapa si usturoiul se curata si se toaca, iar ghimbirul se curata si se da pe razatoarea mica. Ceapa se caleste in ulei pana devine sticloasa, apoi se adauga ghimbirul si usturoiul si se mai lasa la foc 1-2 minute.

Morcovii si pastarnacul, impreuna cu supa de legume sau cu apa se pun deasupra si se mai lasa la foc pana cand legumele sunt suficient de moi, iar furculita intra usor in ele.

Supa obtinuta se transforma in crema cu ajutorul unui blender si se serveste cu smantana si condimente, dupa gust. Pofta buna!