
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
1 bucati bucata | Pastarnac Pastarnac | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
3 cani cana | Supa de legume Supa de legume | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 bucati bucata | Ghimbir Ghimbir | |
2 linguri lingura | Smantana 20% Smantana 20% | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust ) | ||
Condimente
Condimente (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSupa crema de legume cu ghimbir
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Morcovii, pastarnacul, ceapa si usturoiul se curata si se toaca, iar ghimbirul se curata si se da pe razatoarea mica. Ceapa se caleste in ulei pana devine sticloasa, apoi se adauga ghimbirul si usturoiul si se mai lasa la foc 1-2 minute.
Morcovii si pastarnacul, impreuna cu supa de legume sau cu apa se pun deasupra si se mai lasa la foc pana cand legumele sunt suficient de moi, iar furculita intra usor in ele.
Supa obtinuta se transforma in crema cu ajutorul unui blender si se serveste cu smantana si condimente, dupa gust. Pofta buna!