meriți să fii surprins
Frigarui de pui cu legume colorate si sos iute

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Piept de pui Piept de pui
2 bucati bucata Ridiche Ridiche
1 bucati bucata Rosii Rosie
50 g g Castraveti Castravete
10 g g Boia de ardei Boia de ardei
(iute )
5 g g Nucsoara Nucsoara
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
2 linguri lingura Sos de rosii Sos de rosii
(cu busuioc )

Frigarui de pui cu legume colorate si sos iute

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(11)

Mod de preparare

1. Taiati toate ingredientele in sferturi si puneti-le pe o frigaruie dupa cum doriti. Asezonati totul cu sare, piper, boia si nucsoara dupa gust sau cu maximum 5 g din toate condimentele pentru cele trei frigarui. Puteti inlocui ridichile rosii cu ardei kapia sau ardei gras rosu pentru un gust clasic si acelasi efect vizual.

2. Incalziti o tigaie tip grill sau un grill clasic si prajiti frigaruile cate 3-4 minute pe toate cele 4 parti. Dupa 12-13 minute la foc mediu vor fi numai bune de mancat.

3. Alaturi preparati un sos din 2 linguri de sos de tomate si 5 g de boia. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.