
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Pastrav Pastrav | ||
2 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
6 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
8 bucati bucata | Ardei gras
Ardei gras (rosu) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | |||
Otet
Otet (dupa gust) | |||
100 ml ml | Apa Apa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPastrav la gratar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalam pestele si il stergem cu un servet uscat, apoi il umplem cu mixul pregatit in prealabil - usturoi maruntit alaturi de verdeturile tocate marunt, amestecate cu zeama de lamaie.
Pentru decor, putem introduce si 1-2 felii de lamaie in cavitatea pestelui, lasandu-le o margine afara.Punem pestele pe gratar, cate 5 minute pe fiecare parte.
La final stropim cu putina zeama de lamaie, pentru a-i da suculenta si a nu avea pielea uscata.
Merge de minune cu o salata de ardei copti, ce se pregateste foarte simplu: punem ardeii spalati pe gratar, cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi ii decojim si ii asezam intr-un dressing de otet, ulei, sare, piper, usturoi tocat marunt si apa.