meriți să fii surprins
Pastrav la gratar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Pastrav Pastrav
2 bucati bucata Lamai Lamaie
6 catei catel Usturoi Usturoi
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
8 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
(rosu)
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
Otet Otet
(dupa gust)
100 ml ml Apa Apa

Pastrav la gratar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(1)

Mod de preparare

Spalam pestele si il stergem cu un servet uscat, apoi il umplem cu mixul pregatit in prealabil - usturoi maruntit alaturi de verdeturile tocate marunt, amestecate cu zeama de lamaie.

Pentru decor, putem introduce si 1-2 felii de lamaie in cavitatea pestelui, lasandu-le o margine afara.Punem pestele pe gratar, cate 5 minute pe fiecare parte.

La final stropim cu putina zeama de lamaie, pentru a-i da suculenta si a nu avea pielea uscata.

Merge de minune cu o salata de ardei copti, ce se pregateste foarte simplu: punem ardeii spalati pe gratar, cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi ii decojim si ii asezam intr-un dressing de otet, ulei, sare, piper, usturoi tocat marunt si apa.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei