« Inapoi

Vitel cu sos de portocale

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Vitel cu sos de portocale
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Muschiul bine spalat si scurs de apa se unge cu unt si ulei de masline, se stropeste cu vin, se presara cu sare si piper macinat si se lasa la macerat timp de 24 de ore. Se baga la cuptor la foc mediu astfel incat sa nu se usuce carnea.

Intr-o tigaie se topeste zaharul, la care se adauga portocalele taiate si 1 lingura de unt. Se tin la foc mediu pana isi lasa suc. Peste carnea lasata la cuptor se adauga sosul de portocale si se mai lasa la cuptor inca aproximativ 15 minute.

Cand muschiul a capatat crusta, se scoate din cuptor si se adauga frunzele de patrunjel si putina coaja de portocale.