meriți să fii surprins
Muschi de vita cu salata de rosii si busuioc

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

300 g g Muschiulet de vita Muschiulet de vita
50 g g Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
300 g g Rosii cherry Rosii cherry
150 g g Salata iceberg Salata iceberg
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)

Muschi de vita cu salata de rosii si busuioc

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(4)

Mod de preparare

Se taie rosiile cherry in jumatate, se sareaza si se lasa la scurs.

Intr-o cratita se incalzeste un pic de ulei de masline la o temperatura de aproximativ 40 grade Celsius si se adauga busuiocul rupt cu mana. Se acopera cu folie si se lasa la infuzat circa 15 minute.

Se coace muschiul de vita pe gratar in modul dorit. Se face o salata cu rosiile cherry, uleiul aromatizat, sare, piper si salalta Iceberg rupta in bucati mari. Se pune pe o farfurie muschiul de vita, se sareaza si se adauga salata de mai sus.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.