
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Muschiulet de vita Muschiulet de vita | |
50 g g | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
300 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
150 g g | Salata iceberg Salata iceberg | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMuschi de vita cu salata de rosii si busuioc
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se taie rosiile cherry in jumatate, se sareaza si se lasa la scurs.
Intr-o cratita se incalzeste un pic de ulei de masline la o temperatura de aproximativ 40 grade Celsius si se adauga busuiocul rupt cu mana. Se acopera cu folie si se lasa la infuzat circa 15 minute.
Se coace muschiul de vita pe gratar in modul dorit. Se face o salata cu rosiile cherry, uleiul aromatizat, sare, piper si salalta Iceberg rupta in bucati mari. Se pune pe o farfurie muschiul de vita, se sareaza si se adauga salata de mai sus.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.