meriți să fii surprins
Ceafa de porc grill cu sos remoulade si cartofi paille

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Ceafa de porc Ceafa de porc
5 g g Cimbru Cimbru
5 g g Busuioc Busuioc
2 catei catel Usturoi Usturoi
100 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
50 ml ml Vin de masa Vin de masa
1 bucati bucata Ceapa alba Ceapa alba
800 g g Cartofi albi Cartofi albi
400 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
2 bucati bucata Oua Ou
120 g g Castraveti murati Castravete murat
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
50 g g Mustar Mustar
2 fire fir Ceapa verde Ceapa verde
100 g g Unt Unt

Ceafa de porc grill cu sos remoulade si cartofi paille

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(4)

Mod de preparare

Ceafa de porc se lasa la marinat peste noapte cu cimbrul, busuiocul, usturoiul, ceapa alba, toate maruntite, cu ulei de masline si vin alb. In tigaia gratar incinsa se prajeste carnea pe ambele parti, cate 9 minute sau pana cand este prajita dupa gustul tuturor, dar atentie, a nu se manca in sange. La final se adauga untul, sarea si piperul si se lasa in tigaie timp de 5 minute.

Cartofii se spala si se curata, apoi se rad pe razatoarea mare si se prajesc in baie de ulei incins pana se rumenesc.

Pentru sosul remoulade este nevoie de o maioneza din 2 oua in care se adauga castravetii murati tocati marunt, patrunjelul tocat si ceapa verde tocata marunt.

Se servesc impreuna, sosul Remoulade fiind foarte gustos atat cu ceafa de porc, cat si cu cartofii pai.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei