
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Ceafa de porc Ceafa de porc | ||
5 g g | Cimbru Cimbru | ||
5 g g | Busuioc Busuioc | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
100 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
50 ml ml | Vin de masa Vin de masa | ||
1 bucati bucata | Ceapa alba Ceapa alba | ||
800 g g | Cartofi albi Cartofi albi | ||
400 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
2 bucati bucata | Oua Ou | ||
120 g g | Castraveti murati Castravete murat | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
50 g g | Mustar Mustar | ||
2 fire fir | Ceapa verde Ceapa verde | ||
100 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCeafa de porc grill cu sos remoulade si cartofi paille
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ceafa de porc se lasa la marinat peste noapte cu cimbrul, busuiocul, usturoiul, ceapa alba, toate maruntite, cu ulei de masline si vin alb. In tigaia gratar incinsa se prajeste carnea pe ambele parti, cate 9 minute sau pana cand este prajita dupa gustul tuturor, dar atentie, a nu se manca in sange. La final se adauga untul, sarea si piperul si se lasa in tigaie timp de 5 minute.
Cartofii se spala si se curata, apoi se rad pe razatoarea mare si se prajesc in baie de ulei incins pana se rumenesc.
Pentru sosul remoulade este nevoie de o maioneza din 2 oua in care se adauga castravetii murati tocati marunt, patrunjelul tocat si ceapa verde tocata marunt.
Se servesc impreuna, sosul Remoulade fiind foarte gustos atat cu ceafa de porc, cat si cu cartofii pai.