meriți să fii surprins
Ceafa marinata in bere si cartofi copti

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 ml ml Bere Bere
30 g g Cimbru Cimbru
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
50 g g Usturoi Usturoi
2 bucati bucata Foi de dafin Foaie de dafin
5 bucati bucata Cartofi albi Cartofi albi
200 g g Unt Unt
1 kg kg Ceafa de porc Ceafa de porc

Ceafa marinata in bere si cartofi copti

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(5)

Mod de preparare

Ceafa de porc o lasam la marinat la frigider in bere, cimbru, ulei de masline, foi de dafin si usturoi timp de 1h.

Cartofii se spala bine de pamant si se invelesc in folie de aluminiu cu cate 1 lingura mare de unt. Cartofii in folie se pun direct in jarul incins de la gratar sau la cuptorul incins la foc mare. Se lasa la copt timp de 45 de minute.

Se prajesc fripturile de porc pe gratarul incins. Foarte important sa nu bateti carnea, altfel fripturile vor fi tari si atoase. Se intoarce carnea pe gratar o singura data. Serviti fierbinte cu cartofi copti si o bere foarte rece si proaspata!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.