
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 ml ml | Bere Bere | ||
30 g g | Cimbru Cimbru | ||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
50 g g | Usturoi Usturoi | ||
2 bucati bucata | Foi de dafin Foaie de dafin | ||
5 bucati bucata | Cartofi albi Cartofi albi | ||
200 g g | Unt Unt | ||
1 kg kg | Ceafa de porc Ceafa de porc |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCeafa marinata in bere si cartofi copti
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ceafa de porc o lasam la marinat la frigider in bere, cimbru, ulei de masline, foi de dafin si usturoi timp de 1h.
Cartofii se spala bine de pamant si se invelesc in folie de aluminiu cu cate 1 lingura mare de unt. Cartofii in folie se pun direct in jarul incins de la gratar sau la cuptorul incins la foc mare. Se lasa la copt timp de 45 de minute.
Se prajesc fripturile de porc pe gratarul incins. Foarte important sa nu bateti carnea, altfel fripturile vor fi tari si atoase. Se intoarce carnea pe gratar o singura data. Serviti fierbinte cu cartofi copti si o bere foarte rece si proaspata!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.