« Inapoi

Rulada din piept de pui cu spanac

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Rulada din piept de pui cu spanac
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Pentru fragezire se bate pieptul de pui cu ciocanul pentru snitele. Apoi se condimenteaza cu sare si piper, iar pe deasupra se intinde un strat de spanac, dupa care un strat de branza maruntita. La final se adauga ardeiul taiat fasii mari si se ruleaza pieptul de pui, infasurandu-se intr-o folie de aluminiu bine stransa la capete. Se pune apa intr-o oala si se lasa ruloul la fiert in apa timp de aproximativ 20 de minute.

Se scoate ruloul din folie, se lasa la racit si se taie feliute. Vin recomandat: Pinot Blanc médaille d'or Lyon.