
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
150 g g | Paste cu ou Paste cu ou | ||
100 g g | Somon file Somon file | ||
30 g g | Smantana 20% Smantana 20% | ||
25 g g | Unt Unt | ||
15 ml ml | Vodca Vodca | ||
25 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
25 g g | Mazare Mazare | ||
Busuioc
Busuioc (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTrottole cu medalion de somon si smantana
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Fierbe pastele in apa sarata (1 litru de apa la 200 g de paste)pana la jumatatea timpului de fierbere (le vom fierbe pana la final in tigaie). Intr-o tigaie incinge o jumatate din cantitatea de unt si caleste ceapa.
Adauga somonul taiat cuburi si caleste-l. Cand este aproape gata, pune vodca si flambeaz-o.
Adauga un polonic de apa din oala care fierbe, in tigaie. Adauga smantana si mazarea si lasa-le sa scada. Apoi adauga pastele si restul de unt.
Serveste-le cu cateva frunze de busuioc si stropeste-le cu putin ulei de masline.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.