meriți să fii surprins
Trottole cu medalion de somon si smantana

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

150 g g Paste cu ou Paste cu ou
100 g g Somon file Somon file
30 g g Smantana 20% Smantana 20%
25 g g Unt Unt
15 ml ml Vodca Vodca
25 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
25 g g Mazare Mazare
Busuioc Busuioc
(dupa gust)

Trottole cu medalion de somon si smantana

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(4)

Mod de preparare

Fierbe pastele in apa sarata (1 litru de apa la 200 g de paste)pana la jumatatea timpului de fierbere (le vom fierbe pana la final in tigaie). Intr-o tigaie incinge o jumatate din cantitatea de unt si caleste ceapa.

Adauga somonul taiat cuburi si caleste-l. Cand este aproape gata, pune vodca si flambeaz-o.

Adauga un polonic de apa din oala care fierbe, in tigaie. Adauga smantana si mazarea si lasa-le sa scada. Apoi adauga pastele si restul de unt.

Serveste-le cu cateva frunze de busuioc si stropeste-le cu putin ulei de masline.

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.