Trottole cu medalion de somon si smantana

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Trottole cu medalion de somon si smantana
DificultateScazuta
Timp de gatire15 min

Mod de preparare

    Fierbe pastele in apa sarata (1 litru de apa la 200 g de paste)pana la jumatatea timpului de fierbere (le vom fierbe pana la final in tigaie). Intr-o tigaie incinge o jumatate din cantitatea de unt si caleste ceapa.

    Adauga somonul taiat cuburi si caleste-l. Cand este aproape gata, pune vodca si flambeaz-o.

    Adauga un polonic de apa din oala care fierbe, in tigaie. Adauga smantana si mazarea si lasa-le sa scada. Apoi adauga pastele si restul de unt.

    Serveste-le cu cateva frunze de busuioc si stropeste-le cu putin ulei de masline.

    Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.