
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Paste tagliatelle Paste tagliatelle | |
200 g g | Branza gorgonzola Branza gorgonzola | |
300 g g | Spanac Spanac | |
300 ml ml | Smantana 12% Smantana 12% | |
200 g g | Masline verzi
Masline verzi (fara samburi) | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
3 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTagliatelle cu sos de gorgonzola, spanac si masline
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Punem intr-o oala mare apa cu sare la fiert, cate un litru de apa pentru fiecare suta de grame de paste pe care le avem de fiert. Cand fierbe, adaugam pastele si le fierbem cat scrie pe amabalaj, apoi le scurgem.
Sosul:
1. Intr-o cratita punem sa se incinga doua linguri de ulei de masline.
2. Curatam 2-3 catei de usturoi, ii zdrobim usor cu lama cutitului si-i aruncam in uleiul incins. Ii lasam sa se rumeneasca, apoi ii scoatem.
3. Adaugam spanacul decongelat si acoperim craticioara, lasand la foc mic aproximativ 5 minute, dupa care adaugam gorgonzola taiata cubulete, smantana si maslinele si dam un clocot. Punem amestecul de spanac peste paste si stropim cu putin ulei de masline. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.