meriți să fii surprins
Fusilli alla verdure

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

40 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Vinete Vanata
100 g g Paste fusilli Paste fusilli
1 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
(galben)
1 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
1 bucati bucata Ardei capia Ardei capia
(rosu)
1 bucati bucata Zucchini Zucchini
150 g g Rosii cherry Rosii cherry

Fusilli alla verdure

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(24)

Mod de preparare

Se taie legumele cubulete. In cazul vinetei si al dovlecelului, se utilizeaza doar coaja, nu si miezul, care contine seminte.

Se taie usturoiul marunt si se caleste in ulei de masline incins. Atentie, nu trebuie sa asteptam sa se prajeasca, ci doar sa isi schimbe putin culoarea. Se adauga ardeii taiati cubulete, apoi, dupa ce acestia se inmoaie, coaja de la dovlecel. Se pune sare si piper dupa gust si se adauga coaja de la vanata. Dupa ce se inmoaie si aceasta, se pun rosiile cherry.

La final, se adauga pastele fierte in prealabil si se mai lasa cateva minute pe foc. Pastele fusilli cu sos de legume se servesc intr-o farfurie ornata cu o frunza de busuioc. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei