
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
8 bucati bucata | Oua Ou | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
1 bucati bucata | Praz Praz | ||
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
200 g g | Ciuperci Ciuperci | ||
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | ||
1 bucati bucata | Usturoi Usturoi | ||
1 varfuri varf | Boia de ardei
Boia de ardei (iute ) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
5 linguri lingura | Parmezan ras Parmezan ras | ||
320 g g | Spaghete Spaghete |
Spaghete carbonara vegetariene
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se spala si se curata prazul, se taie feliute si se pune la calit cu putina apa si ulei.
2. Intr-un alt vas se pune la calit ceapa taiata marunt si usturoiul. Se adauga ciupercile - spalate, uscate si taiate. Se fierb 15 minute si se amesteca din cand in cand. Se adauga sare. Se amesteca cu prazul.
3. Se fierb pastele in apa cu sare.
4. Intre timp, intr-un bol se bat ouale si galbenusurile. Se adauga parmezanul, sare si piper.
5. Se incalzeste un castron mare si se amesteca ouale cu branza. Pastele se scurg de apa si se asaza deasupra, apoi se amesteca totul cu ciupercile si prazul, adaugandu-se putina apa de la paste, daca este necesar.
6. Se presara ceapa verde taiata fin si se servesc imediat. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.