meriți să fii surprins
Tortelloni cu sos quatro formaggi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

150 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
40 g g Branza Camembert Branza Camembert
40 g g Branza Roquefort Branza Roquefort
40 g g Parmezan Parmezan
50 g g Branza Emmentaler Branza Emmentaler
250 g g Paste tortelloni Paste tortelloni

Tortelloni cu sos quatro formaggi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(9)

Mod de preparare

Intr-o oala fierbem tortelloni in apa cu sare, timp de 3-4 min. Pastele proaspete fierb foarte repede! Intr-o craticioara/tigaie punem smantana dulce si branzeturile rupte in bucati mici. Punem cratita pe foc, la foc mic, mic, si amestecam continuu pentru a nu se prinde. Cand toate branzeturile sunt topite si avem un sos cremos, adaugam pastele si amestecam usor pentru a nu le rupe.

Pastele cu sos quatro formaggi sunt minunate calde, asa ca e de preferat sa facti portii mici, exact atat cat mancati o data. Sosul se pregateste foarte rapid, asadar, e mai bine sa il pregatiti proaspat, de fiecare data. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.