meriți să fii surprins
Tortelloni cu sos quatro formaggi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

150 ml ml Frisca lichida Frisca lichida
40 g g Branza Camembert Branza Camembert
40 g g Branza Roquefort Branza Roquefort
40 g g Parmezan Parmezan
50 g g Branza Emmentaler Branza Emmentaler
250 g g Paste tortelloni Paste tortelloni

Tortelloni cu sos quatro formaggi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(2)

Mod de preparare

Intr-o oala fierbem tortelloni in apa cu sare, timp de 3-4 min. Pastele proaspete fierb foarte repede! Intr-o craticioara/tigaie punem smantana dulce si branzeturile rupte in bucati mici. Punem cratita pe foc, la foc mic, mic, si amestecam continuu pentru a nu se prinde. Cand toate branzeturile sunt topite si avem un sos cremos, adaugam pastele si amestecam usor pentru a nu le rupe.

Pastele cu sos quatro formaggi sunt minunate calde, asa ca e de preferat sa facti portii mici, exact atat cat mancati o data. Sosul se pregateste foarte rapid, asadar, e mai bine sa il pregatiti proaspat, de fiecare data. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.