
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
50 g g | Bacon cubulete Bacon cubulete | |
1 bucati bucata | Oua Ou | |
25 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 plicuri plic | Piper negru Piper negru | |
100 g g | Spaghete Spaghete |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpaghete carbonara
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Prajeste baconul intr-o tigaie si adauga cate un polonic de apa din oala in care se fierb pastele. Intre timp, amesteca oul cu parmezanul ras intr-un bol, pana cand se uniformizeaza mixul. La final adauga si uleiul de masline si omogenizeaza compozitia.
Lasa baconul in tigaie pana cand devine crocant, iar sosul usor maroniu. Adauga spaghetele si parmezanul amestecat cu ou in tigaie, iar la final inca o lingura de apa fierbinte din oala in care au fiert pastele. Serveste cu piper macinat. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.