meriți să fii surprins
Tortelloni cu unt si sunca de Praga

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Paste tortelloni Paste tortelloni
120 g g Unt Unt
120 g g Sunca Praga Sunca Praga
1 catei catel Usturoi Usturoi
25 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb)
50 g g Parmezan Parmezan
Busuioc Busuioc
(dupa gust)

Tortelloni cu unt si sunca de Praga

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(5)

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa sarata se fierb pastele umplute. Intr-o tigaie se topeste unt si se caleste un catel de usturoi zdrobit. Se adauga sunca de Praga, se caleste si se adauga vinul alb. Se lasa sa se evapore alcoolul, se pune busuioc tocat si se soteaza cu pastele umplute.

Se adauga unt pentru consistenta sosului si parmezan ras la final. Se servesc fierbinti langa un pahar de vin alb rece!