
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Paste tortelloni Paste tortelloni | |
120 g g | Unt Unt | |
120 g g | Sunca Praga Sunca Praga | |
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
25 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb) | |
50 g g | Parmezan Parmezan | |
Busuioc
Busuioc (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTortelloni cu unt si sunca de Praga
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o oala cu apa sarata se fierb pastele umplute. Intr-o tigaie se topeste unt si se caleste un catel de usturoi zdrobit. Se adauga sunca de Praga, se caleste si se adauga vinul alb. Se lasa sa se evapore alcoolul, se pune busuioc tocat si se soteaza cu pastele umplute.
Se adauga unt pentru consistenta sosului si parmezan ras la final. Se servesc fierbinti langa un pahar de vin alb rece!