
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Paste tagliatelle
Paste tagliatelle (cu spanac ) | |
300 g g | Creveti Creveti | |
150 g g | Bacon Bacon | |
30 g g | Usturoi Usturoi | |
50 g g | Unt Unt | |
25 ml ml | Vin alb Vin alb |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTagliatelle cu spanac, creveti si bacon
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pastele se fierb in apa sarata.
Intr-o tigaie se caleste usturoiul in unt, dupa aceea se adauga crevetii taiati marunt si baconul julienne (taiat in fasii inguste).
Se soteaza si se pune vinul imediat ce crevetii sunt gatiti si baconul crocant.
Pastele se adauga impreuna cu un polonic de apa si se soteaza pana se obtine un sos cremos.
La final se adauga o lingura de unt. Spor la gatit si pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.