meriți să fii surprins
Tagliatelle cu spanac, creveti si bacon

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 g g Paste tagliatelle Paste tagliatelle
(cu spanac )
300 g g Creveti Creveti
150 g g Bacon Bacon
30 g g Usturoi Usturoi
50 g g Unt Unt
25 ml ml Vin alb Vin alb

Tagliatelle cu spanac, creveti si bacon

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(1)

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa sarata.

Intr-o tigaie se caleste usturoiul in unt, dupa aceea se adauga crevetii taiati marunt si baconul julienne (taiat in fasii inguste).

Se soteaza si se pune vinul imediat ce crevetii sunt gatiti si baconul crocant.

Pastele se adauga impreuna cu un polonic de apa si se soteaza pana se obtine un sos cremos.

La final se adauga o lingura de unt. Spor la gatit si pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.