
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Paste pappardelle Paste pappardelle | |
200 g g | Sunca de Parma Sunca de Parma | |
200 g g | Cascaval Cascaval | |
1 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | |
200 ml ml | Suc de rosii Suc de rosii | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 lingurite lingurita | Busuioc Busuioc | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
200 g g | Sunca de porc Sunca de porc |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaste cu sunca si cascaval
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Paste le se fierb in apa clocotita, apoi se scurg.
Se incinge uleiul, se adauga usturoiul zdrobit si se aromatizeaza usor, la foc potrivit, apoi usturoiul se scoate.
Peste ulei se adauga sunca si ardeiul gras taiate cubulete, apoi pastele si sucul de rosii.
Se potrivesc de sare si piper, se adauga busuiocul si se amesteca la foc iute 2-3 minute. Se servesc cu cascaval ras deasupra si mai ales cu voie-buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.