meriți să fii surprins
Penne cu sos pesto rosu, mozzarella si smantana

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Paste penne rigatte Paste penne rigatte
1 bucati bucata Sos pesto Sos pesto
250 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
100 ml ml Smantana 20% Smantana 20%

Penne cu sos pesto rosu, mozzarella si smantana

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(17)

Mod de preparare

1. Se fierb pastele si cand acestea sunt al dente, se pun intr-o tigaie, cu sos pesto rosu si un pic de apa, la foc mare.

2. Atunci cand apa s-a evaporat si pastele sunt gata, se adauga smantana si la final, se presara mini-mozzarella tocata marunt.

3. Se acopera cu un capac si se lasa sa se odihneasca timp de 2 minute.

4. Se servesc fierbinti.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.