
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Paste penne rigatte Paste penne rigatte | |
1 bucati bucata | Sos pesto Sos pesto | |
250 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
100 ml ml | Smantana 20% Smantana 20% |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPenne cu sos pesto rosu, mozzarella si smantana
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se fierb pastele si cand acestea sunt al dente, se pun intr-o tigaie, cu sos pesto rosu si un pic de apa, la foc mare.
2. Atunci cand apa s-a evaporat si pastele sunt gata, se adauga smantana si la final, se presara mini-mozzarella tocata marunt.
3. Se acopera cu un capac si se lasa sa se odihneasca timp de 2 minute.
4. Se servesc fierbinti.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.