
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Busuioc
Busuioc (dupa gust) | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
800 g g | Fasole kidney Fasole kidney | |
800 g g | Rosii pasate Rosii pasate | |
400 g g | Paste Paste |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaste cu fasole
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se pun pastele la fiert. Intre timp, intr-o oala se pune usturoiul in putin ulei, se adauga pulpa de rosii, busuiocul si apoi fasolea fiarta si se adauga sare. Cand pastele sunt al dente se pune sosul si se lasa sa fiarba impreuna, adaugand un pic de apa in timp ce acestea fierb. Atunci cand sunt gata, se ia oala de pe foc si se lasa totul acoperit pentru inca 5 minute.