meriți să fii surprins
Tagliatelle inveselite de spanac si ricotta

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 g g Paste tagliatelle Paste tagliatelle
100 g g Spanac Spanac
150 g g Branza Ricotta Branza Ricotta
30 g g Usturoi Usturoi
50 g g Parmezan ras Parmezan ras
25 g g Unt Unt

Tagliatelle inveselite de spanac si ricotta

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(17)

Mod de preparare

Punem tagliatelle la fiert intr-o oala cu apa sarata. Intr-o tigaie, calim usturoiul in unt, adaugam spanacul si il lasam sa se caleasca. La final, adaugam ricotta si amestecampastele.

Pentru un sos mai lichid, punem putina apa din oala in care fierb pastele. Cand pastele au fiert, le aruncam in tigaia cu sos. La final, punem parmezanul ras si le servim fierbinti si cu multa pofta!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.