
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Paste farfalle Paste farfalle | |
2 bucati bucata | Zucchini Zucchini | |
300 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 bucati bucata | Busuioc Busuioc | |
3 linguri lingura | Parmezan ras Parmezan ras |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFarfalle cu zucchini Bio si rosii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Fierbeti farfallele bio Combino aproximativ 13-15 minute la foc mic, amestecand des. Cand au ajuns la gradul de consistenta dorit, scurgeti apa si lasati-le deoparte.
Apoi, spalati rosiile cherry ecologice si zucchini BIO, apoi taiati rosiile cherry ecologice in jumatati iar zucchini BIO taiati-i in bastonase subtiri pe lungime. Incingeti intr-o tigaie mare uleiul de masline bio Primadonna, prajiti 1 minut catelul de usturoi la foc mic, apoi scoateti-l. Puneti in tigaie bastonasele de zucchini BIO, caliti-le la foc potrivit 2-3 minute, apoi adaugati rosiile cherry ecologice. Potriviti de sare si piper, amestecati bine, acoperiti tigaia cu un capac si inabusiti-le la foc mic 5 minute.
Adaugati in tigaie, peste rosiile cherry ecologice si zucchini BIO, farfallele BIO Combino fierte, puneti 3-4 linguri din zeama in care au fiert farfallele BIO Combino, amestecati prin rasturnare si mai lasati la foc mic 1-2 minute.
Serviti farfallele calde, presarate cu busuioc si parmezan ras Lovilio.