meriți să fii surprins
Farfalle cu zucchini Bio si rosii

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Paste farfalle Paste farfalle
2 bucati bucata Zucchini Zucchini
300 g g Rosii cherry Rosii cherry
1 catei catel Usturoi Usturoi
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Busuioc Busuioc
3 linguri lingura Parmezan ras Parmezan ras

Farfalle cu zucchini Bio si rosii

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(10)

Mod de preparare

Fierbeti farfallele bio Combino aproximativ 13-15 minute la foc mic, amestecand des. Cand au ajuns la gradul de consistenta dorit, scurgeti apa si lasati-le deoparte.

Apoi, spalati rosiile cherry ecologice si zucchini BIO, apoi taiati rosiile cherry ecologice in jumatati iar zucchini BIO taiati-i in bastonase subtiri pe lungime. Incingeti intr-o tigaie mare uleiul de masline bio Primadonna, prajiti 1 minut catelul de usturoi la foc mic, apoi scoateti-l. Puneti in tigaie bastonasele de zucchini BIO, caliti-le la foc potrivit 2-3 minute, apoi adaugati rosiile cherry ecologice. Potriviti de sare si piper, amestecati bine, acoperiti tigaia cu un capac si inabusiti-le la foc mic 5 minute.

Adaugati in tigaie, peste rosiile cherry ecologice si zucchini BIO, farfallele BIO Combino fierte, puneti 3-4 linguri din zeama in care au fiert farfallele BIO Combino, amestecati prin rasturnare si mai lasati la foc mic 1-2 minute.

Serviti farfallele calde, presarate cu busuioc si parmezan ras Lovilio.