
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
30 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
8 bucati bucata | Rosii uscate Rosii uscate | |
150 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | |
100 g g | Branza Grana Padano Branza Grana Padano | |
200 g g | Paste fettuccine Paste fettuccine |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaste cu Mascarpone
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Fierbem pastele in 2 litri de apa si cat pastele fierb, pregatim sosul: incingem intr-o tigaie incapatoare uleiul de masline si calim cateva secunde usturoiul trecut prin presa sau tocat foarte fin si rosiile uscate taiate feliute. Adaugam si busuiocul taiat marunt si mascarpone dar si un polonic din apa in care au fiert pastele si amestecam totul foarte bine, pana mascarpone este topit si avem un sos omogem.
Punem pastele, adaugam si Grana Padano si amestecam totul foarte bine, apoi potrivim la gust de sare si piper.
Aceste paste sunt cremoase si delicioase numai calde (ca si orice tip de paste in general) asa ca e ideal sa le serviti imediat ce sunt gata. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.