meriți să fii surprins
Tagliatelle picante in sos alb

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Paste tagliatelle Paste tagliatelle
2 catei catel Usturoi Usturoi
50 g g Branza Grana Padano Branza Grana Padano
120 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
1 lingurite lingurita Chilli fulgi Chilli fulgi
50 g g Unt Unt
25 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
Busuioc Busuioc
(dupa gust)

Tagliatelle picante in sos alb

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(4)

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa sarata. Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline si unt se calesc 2 catei de usturoi zdrobiti. Se adauga ardeii iuti si se amesteca. Se toarna un polonic de apa de la paste in tigaie, apoi se pune mozzarella imediat inainte sa se adauge pastele.

Se amesteca repede si se presara branza Grana Padano rasa. Se adauga o lingura de unt pentru cremozitate si, de ce nu, cateva frunze de busuioc.

Pastele iuti si cremoase se servesc cu un pahar de vin alb rece sau chiar cu o bere foarte rece! Pofta buna!