
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTagliatelle picante in sos alb
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se fierb pastele in apa sarata. Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline si unt se calesc 2 catei de usturoi zdrobiti. Se adauga ardeii iuti si se amesteca. Se toarna un polonic de apa de la paste in tigaie, apoi se pune mozzarella imediat inainte sa se adauge pastele.
Se amesteca repede si se presara branza Grana Padano rasa. Se adauga o lingura de unt pentru cremozitate si, de ce nu, cateva frunze de busuioc.
Pastele iuti si cremoase se servesc cu un pahar de vin alb rece sau chiar cu o bere foarte rece! Pofta buna!