
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Paste tortellini Paste tortellini | |
125 g g | Bacon cubulete Bacon cubulete | |
20 g g | Unt Unt | |
0,5 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
0,5 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | |
200 g g | Iaurt
Iaurt (crema) | |
100 g g | Branza Camembert Branza Camembert | |
125 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
6 bucati bucata | Rosii cherry Rosii cherry | |
1 linguri lingura | Patrunjel
Patrunjel (proaspat) | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGnocchi la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mai intai punem intr-o tigaie untul si cubuletele de bacon si le prajim la foc mic, pana cubuletele de bacon devin crocante. Adaugam apoi cubulete de ardei si le calim impreuna cu baconul 2-3 minute, cat sa se inmoaie putin, dar totusi sa ramana crocante.
Punem apoi crema de iaurt si amestecam bine, la foc mic, pana este topita si avem un sos cremos. Punem sare si piper dupa gust.
Sa luati in considerare ca si cubuletele de bacon sunt sarate, da? Intre timp, punem la fiert 1 litru de apa cu sare si cand incepe sa clocoteasca, punem gnocchi si ii fierbem, conform instructiunilor de pe ambalaj, 2 minute. Scurgem gnocchi foarte bine de apa in care au fiert si ii punem in tigaie, peste sosul de branza. Amestecam bine.
Ungem un vas termorezistent cu putin unt si incingem cuptorul la 200 de grade Celsius. Punem gnocchi in vas si printre ei, cubulete de branza Camembert, mini-mozzarella si rosiile cherry. Presaram patrunjelul tocat si dam totul la cuptor 15 minute sau pana mozzarella este frumos rumenita.Noua ne plac foarte mult, sunt exact pe gustul nostru: cremosi si cu multa branza. Pofta Buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.