
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Mazare fina Mazare fina | |
400 g g | Paste Paste | |
200 g g | Smantana 20% Smantana 20% | |
1 bucati bucata | Carne tocata Carne tocata | |
2 linguri lingura | Rosii pasate Rosii pasate | |
1 linguri lingura | Maghiran Maghiran | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaste cu sos de carne tocata si mazare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Carnea tocata se prajeste in ulei fierbinte, intr-o tigaie cu strat anti-aderent, pana devine maronie si sfaramicioasa. Intre timp se fierb pastele in apa clocotita, cu sare, potrivit instructiunilor de pe ambalaj.
Ceapa se curata, se toaca, se adauga la carnea tocata si se caleste pana devine sticloasa. Se condimenteaza cu maghiran, pasta de rosii, sare si piper. Se adauga mazarea si cca. 2 polonice din apa in care se fierb pastele. Se acopera si se lasa sa fiarba cca. 5 minute. Se scurg pastele (pastrandu-se niste apa in care au fiert).
La sosul de carne se adauga smantana si eventual inca niste apa in care au fiert pastele, se potriveste de gust sosul si se serveste cu pastele. Se poate servi cu parmezan Grana Padano proaspat razuit.