
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Spaghete integrale Spaghete integrale | |
120 g g | Ansoa file Ansoa file | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
30 g g | Busuioc Busuioc | |
80 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
80 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
30 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpaghete cu ansoa
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Punem intr-un blender patrunjelul, busuiocul, parmezanul, usturoiul, uleiul de masline si parmezanul si maruntim pana obtinem un pesto verde gustos si sarat.
Punem pastele la fiert in apa sarata, iar intr-o tigaie prajim in ulei de masline un catel de usturoi tocat marunt si ansoa, iar pentru a evita sa se arda adaugam un polonic de apa in care fierb pastele.
Imediat ce pastele sunt fierte si ajung in tigaie, oprim focul, punem pesto-ul in tigaie peste paste si o lingura de unt.
Amestecam bine si servim fierbinte langa o bere rece!