meriți să fii surprins
Farfalle delizioze

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
Busuioc Busuioc
(dupa gust)
250 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
(MIni)
60 g g Bacon Bacon
12 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
500 g g Paste farfalle Paste farfalle

Farfalle delizioze

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(17)

Mod de preparare

1. Se prajesc putin in ulei cateva frunzulite de busuioc.

2. Se face o salata din rosii si sare si se lasa sa stea cateva minute. Se scurge zeama in exces.

3. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie, se taie sunca in feliute si se rumeneste usor in uleiul de masline.

4. Se fierb pastele al dente, se pun peste sunca in tigaie si se adauga rosiile taiate.

5. Apoi, se da tigaia deoparte si se amesteca totul cu mozzarella, cat pastele sunt inca calde.

6. Dupa ce se asaza pe o farfurie, se acopera cu o alta farfurie si se lasa sa se odihneasca 4 minute timp in care mozzarella o sa se topeasca, dupa care se poate servi. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.