
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
Busuioc
Busuioc (dupa gust) | ||
250 g g | Branza Mozzarella
Branza Mozzarella (MIni) | |
60 g g | Bacon Bacon | |
12 bucati bucata | Rosii cherry Rosii cherry | |
500 g g | Paste farfalle Paste farfalle |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFarfalle delizioze
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se prajesc putin in ulei cateva frunzulite de busuioc.
2. Se face o salata din rosii si sare si se lasa sa stea cateva minute. Se scurge zeama in exces.
3. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie, se taie sunca in feliute si se rumeneste usor in uleiul de masline.
4. Se fierb pastele al dente, se pun peste sunca in tigaie si se adauga rosiile taiate.
5. Apoi, se da tigaia deoparte si se amesteca totul cu mozzarella, cat pastele sunt inca calde.
6. Dupa ce se asaza pe o farfurie, se acopera cu o alta farfurie si se lasa sa se odihneasca 4 minute timp in care mozzarella o sa se topeasca, dupa care se poate servi. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.