
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTagliolini al forno
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mai intai punem pastele la fiert, dupa instructiunile de pe ambalaj si incingem cuptorul la 180°C.
Cat timp fierb pastele, ne ocupam de sos. Incingem intr-o tigaie uleiul de masline si calim ceapa rosie tocata marunt. Cand ceapa e translucida, punem pasta de usturoi, amestecam bine, apoi punem si sunca Serrano, rupta fasii.
Le calim impreuna 1-2 minute, apoi punem sosul de rosii, amestecam si le lasam pe foc 3-4 minute, la foc iute, pana sosul incepe sa dea in clocot. Tragem de pe foc, punem pasta de busuioc, amestecam bine, apoi punem pastele fierte si scurse de apa in care au fiert, dar si mozzarella data pe razatoarea mare.
Nu uitati sa lasati deoparte 4 feliute de mozzarella! Amestecam totul foarte bine, apoi punem pastele in forme, eu am folosit inelele pentru copt de la Ernesto, pe care le gasiti, ghiciti unde…tot la Lidl!
Am pus peste fiecare portie de paste o feliuta de mozzarella si am dat la cuptor 15 minute, pana mozzarella a fost frumos rumenita.Pastele trebuie lasate sa se raceasca putin inainte de a le scote din forme. Ca sunt delicioase, nu mai are rost sa va spun, las pozele sa vorbeasca de la sine :)
Chiar daca se fac foarte usor, prezentarea le face speciale dar si ingrdientele de calitate foarte buna. Pentru ca da, o reteta simpla, poate devein spectaculoasa daca are ingredientele potrivite! Sa va fie de cel mai bine! :)
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.