meriți să fii surprins
Cannelloni fresh

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

7 bucati bucata Paste cannelloni Paste cannelloni
350 ml ml Sos de rosii Sos de rosii
50 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
2 catei catel Usturoi Usturoi
5 g g Ghimbir Ghimbir
2 linguri lingura Brandy Brandy
5 foi foaie Busuioc Busuioc
1 linguri lingura Parmezan ras Parmezan ras
150 g g Piept de curcan Piept de curcan

Cannelloni fresh

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(5)

Mod de preparare

1. Prajim carnea de curcan impreuna cu ceapa, usturoiul si ghimbirul tocate marunt timp de aproximativ 8-9 minute, amestecand incontinuu. Asezonam cu sare. Adaugam vinars si dam foc compozitiei. Ar trebui sa ia foc repede si alcoolul sa se evapore si sa ramana un gust usor de vinars bun.

2. Sosul de rosii il amestecam cu busuiocul proaspat taiat marunt.

3. Umplem tuburile cu compozitia de carne, apoi cu sos. Asezam cannelloni intr-un vas termorezistent si punem restul de sos de rosii ramas deasupra. Introducem la cuptor la 150 de grade Celsius, la foc mediu, pentru aproximativ 35-40 de minute. Ca sa fim siguri ca sunt gata, la o verificare, pastele trebuie sa fie moi daca incercam sa le taiem. Se servesc cu parmezan ras deasupra. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.