
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCannelloni fresh
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Prajim carnea de curcan impreuna cu ceapa, usturoiul si ghimbirul tocate marunt timp de aproximativ 8-9 minute, amestecand incontinuu. Asezonam cu sare. Adaugam vinars si dam foc compozitiei. Ar trebui sa ia foc repede si alcoolul sa se evapore si sa ramana un gust usor de vinars bun.
2. Sosul de rosii il amestecam cu busuiocul proaspat taiat marunt.
3. Umplem tuburile cu compozitia de carne, apoi cu sos. Asezam cannelloni intr-un vas termorezistent si punem restul de sos de rosii ramas deasupra. Introducem la cuptor la 150 de grade Celsius, la foc mediu, pentru aproximativ 35-40 de minute. Ca sa fim siguri ca sunt gata, la o verificare, pastele trebuie sa fie moi daca incercam sa le taiem. Se servesc cu parmezan ras deasupra. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.