meriți să fii surprins
Penne cu sos de rosii si busuioc, la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

20 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Ceapa Ceapa
1 bucati bucata Morcovi Morcov
1 bucati bucata Telina Telina
(tulpina)
Usturoi Usturoi
1 lingurite lingurita Oregano Oregano
1 lingurite lingurita Busuioc Busuioc
(uscat)
400 g g Rosii Rosie
400 g g Paste penne rigatte Paste penne rigatte
Sare Sare
Piper Piper
100 g g Branza Cheddar Branza Cheddar
100 g g Mix de branzeturi Mix de branzeturi
Busuioc Busuioc
(proaspat)

Penne cu sos de rosii si busuioc, la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:05 h
(44)

Mod de preparare

Adaugati intr-un vas ulei de masline, ceapa, morcovul, telina si usturoiul. Lasati putin pe foc, apoi adaugati oregano, busuiocul si rosiile. Lasati pe foc pana la fierbere si apoi luati de pe foc.

Fierbeti pennele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Puneti sosul pregatit mai devreme intr-un bol si blenduiti bine.

Puneti pennele fierte intr-un vas termorezistent si adaugati sosul blenduit mai devreme, asezonati cu sare si piper. Adaugati branza cheddar razuita, cheese mix-ul si bagati la cuptor, la 180°C timp de 15 minute.

Serviti cu frunze de busuioc proaspat. Pofta buna!

1 oferte

Țelină cu frunzeȚelină cu frunze
Țelină cu frunze
21.09 - 24.09
-25%
3,99
2,99Lei