meriți să fii surprins
Penne la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Piper alb Piper alb
(dupa gust )
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
40 g g Unt Unt
4 bucati bucata Oua Ou
100 g g Smantana 12% Smantana 12%
250 ml ml Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5%
500 g g Paste penne rigatte Paste penne rigatte
200 g g Bacon cubulete Bacon cubulete
500 g g Cascaval Cascaval

Penne la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(10)

Mod de preparare

1. Se taie in cubulete cascavalul.

2. Se fierb pastele in apa cu sare timp de 8-10 minute sau dupa indicatiile producatorului. Apoi se scurg.

3. Se unge o tava cu unt, apoi se adauga pastele, cascavalul si costita si se amesteca.

4. Se toarna laptele amestecat cu smantana, ouale, sarea si piperul.

5. Se coace totul la cuptor 25 de minute la o temperatura de 180 grade C.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.