
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Piper alb
Piper alb (dupa gust ) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
40 g g | Unt Unt | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
100 g g | Smantana 12% Smantana 12% | |
250 ml ml | Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5% | |
500 g g | Paste penne rigatte Paste penne rigatte | |
200 g g | Bacon cubulete Bacon cubulete | |
500 g g | Cascaval Cascaval |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPenne la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se taie in cubulete cascavalul.
2. Se fierb pastele in apa cu sare timp de 8-10 minute sau dupa indicatiile producatorului. Apoi se scurg.
3. Se unge o tava cu unt, apoi se adauga pastele, cascavalul si costita si se amesteca.
4. Se toarna laptele amestecat cu smantana, ouale, sarea si piperul.
5. Se coace totul la cuptor 25 de minute la o temperatura de 180 grade C.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.