
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Paste ravioli Paste ravioli | |
330 g g | Sos de rosii Sos de rosii | |
200 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRavioli la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ungem un vas termorezistent sau o tava cu unt sau spray non stick. Alternam cate un strat subtire de sos de rosii, un strat de ravioli (pe care ii asezam unul langa celalalt, fara a se suprapune) si unul de mozzarella data pe razatoare.
Ultimul strat trebuie sa fie de mozzarella. Dam tava la cuptorul incins la 180 grade C timp de 30-35 minute. Crestem apoi temperatura la 200 grade C si coacem alte 10-12 minute, pentru a se rumeni si branza. Stim ca sunt gata cand furculita intra usor prin toate straturile de ravioli.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.