meriți să fii surprins
Ravioli la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

250 g g Paste ravioli Paste ravioli
330 g g Sos de rosii Sos de rosii
200 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella

Ravioli la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(2)

Mod de preparare

Ungem un vas termorezistent sau o tava cu unt sau spray non stick. Alternam cate un strat subtire de sos de rosii, un strat de ravioli (pe care ii asezam unul langa celalalt, fara a se suprapune) si unul de mozzarella data pe razatoare.

Ultimul strat trebuie sa fie de mozzarella. Dam tava la cuptorul incins la 180 grade C timp de 30-35 minute. Crestem apoi temperatura la 200 grade C si coacem alte 10-12 minute, pentru a se rumeni si branza. Stim ca sunt gata cand furculita intra usor prin toate straturile de ravioli.

Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.