
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Paste orecchiette Paste orecchiette | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
0,5 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
200 g g | Rucola Rucola | |
150 g g | Bresaola Bresaola | |
100 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | |
30 g g | Unt Unt | |
80 g g | Parmezan Parmezan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOrecchiette cu bresaola si rucola
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Punem la fiert o oala de apa cu sare, pentru a fierbe pastele.
Intre timp, incepem sa gatim sosul pentru paste. Intr-o tigaie incinsa calim usturoi in unt, apoi adaugam un polonic din apa in care fierb pastele, o lingura de mascarpone si amestecam bine.
Taiem bresaola julienne subtire si o adaugam in tigaia cu branza si usturoi.
Imediat ce pastele sunt fierte, le punem in tigaie si sotam, cu atentie sa avem totusi un sos lichid in tigaie. Pentru a avea o portie de paste al dente, va recomand sa fierbeti pastele cu 3 minute mai putin fata de timpul indicat pe cutie, iar aceste 3 minute vor fi recuperate in tigaia cu sos, ceea ce face ca pastele noastre sa ia gustul sosului din tigaie.
In momentul in care pastele au ajuns la consistenta dorita si sosul este cremos, adaugam rucola spalata, patrunjelul tocat marunt si parmezanul ras, sotam si servim fierbinte.
Spor la gatit!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.