meriți să fii surprins
Tagliatelle cu ragu de ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Paste tagliatelle Paste tagliatelle
250 g g Ciuperci Ciuperci
50 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
25 g g Usturoi Usturoi
80 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
25 ml ml Brandy Brandy
3 g g Cimbru Cimbru
80 g g Parmezan ras Parmezan ras

Tagliatelle cu ragu de ciuperci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(5)

Mod de preparare

Calim ceapa tocata marunt intr-o tigaie adanca, adaugam ciupercile maruntite si calim. Punem usturoiul zdrobit, flambam cu vinars si lasam sa fiarba timp de 3 minute, apoi adaugam smantana lichida si lasam la foc mic, la redus pana obtinem un sos. Punem cimbrul si parmezanul ras si amestecam.

Fierbem pastele in apa sarata si imediat ce pastele sunt fierte le tragem la tigaie cu sosul de ciuperci cremos.

Cand servim putem sa mai adaugam parmezan ras sau felii subtiri. Pofta buna!