
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Paste tagliatelle Paste tagliatelle | ||
250 g g | Ciuperci Ciuperci | ||
50 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
25 g g | Usturoi Usturoi | ||
80 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | ||
25 ml ml | Brandy Brandy | ||
3 g g | Cimbru Cimbru | ||
80 g g | Parmezan ras Parmezan ras |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTagliatelle cu ragu de ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Calim ceapa tocata marunt intr-o tigaie adanca, adaugam ciupercile maruntite si calim. Punem usturoiul zdrobit, flambam cu vinars si lasam sa fiarba timp de 3 minute, apoi adaugam smantana lichida si lasam la foc mic, la redus pana obtinem un sos. Punem cimbrul si parmezanul ras si amestecam.
Fierbem pastele in apa sarata si imediat ce pastele sunt fierte le tragem la tigaie cu sosul de ciuperci cremos.
Cand servim putem sa mai adaugam parmezan ras sau felii subtiri. Pofta buna!