
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
5 g g | Piper negru Piper negru | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
200 g g | Unt Unt | |
300 g g | Branza topita Branza topita | |
200 g g | Ceafa de porc afumata Ceafa de porc afumata | |
400 g g | Paste penne rigatte Paste penne rigatte | |
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPenne gratinate la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se fierb pastele la foc mic. Intr-o tigaie cu putin unt, se pregateste ceafa afumata. Dupa ce au fiert pastele, se tapeteaza o tava cu unt, se adauga foaia de copt, apoi pastele, sare, piper si cateva felii de branza. Deasupra, se pune un amestec format din oua, piper, sare si branza taiata bucatele. Se introduc la cuptor timp de 25 de minute la temperatura de 180 de grade.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.