meriți să fii surprins
Spaghetti cu fructe de mare si mascarpone

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

200 g g Parmezan ras Parmezan ras
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
50 g g Unt Unt
200 ml ml Frisca lichida Frisca lichida
250 g g Branza mascarpone Branza mascarpone
200 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
3 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
300 g g Fructe de mare Fructe de mare
2 catei catel Usturoi Usturoi
50 ml ml Smantana 20% Smantana 20%
500 g g Spaghete Spaghete

Spaghetti cu fructe de mare si mascarpone

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(15)

Mod de preparare

Intr-o tigaie incapatoare incingem uleiul de masline si untul, in care calim ardeiul gras taiat fasii subtiri. Calim la foc mic pana ardeiul este moale, apoi punem usturoiul taiat marunt sau strivit in presa si fructele de mare decongelate, apoi amestecam bine. Lasam totul la foc mic 10-15 minute, amestecand din cand in cand, pana fructele de mare sunt moi (gustati din cand in cand).

Separat intr-o alta craticioara, punem smantana dulce, laptele, mascarpone si amestecam la foc mic, pana avem un sos omogen. Punem si parmesanul, amestecam pana e topit si turnam sosul peste fructele de mare.

Adaugam apoi si pastele, fierte dupa instructiunile de pe pachet (scurgem pastele de apa dar nu le trecem pe sub jet de apa rece, pentru ca sosul se prinde mult mai bine de paste daca acestea inca au amidonul din apa in care au fiert). Amestecam pastele si sosul, apoi le servim calde. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

2 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei
Ardei gras mixArdei gras mix
Ardei gras mix
25.10 - 31.10
-33%
6,79
4,49Lei