
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCannelloni cu carne si spanac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Tocam carnea.
2. Oparim cannelloni 2 minute in apa clocotita.
3. Punem la incins uleiul si calim carnea 4-5 minute, la foc iute, amestecand incontinuu, adaugam ceapa si ardeiul gras taiate marunt, spanacul si condimentam cu sare, piper si oregano. Lasam sa se racoreasca, iar mie imi place sa pun si un ou pentru a lega carnea mai bine.
Sosul besamel:1. Topim untul, adaugam faina si amestecam rapid, apoi adaugam laptele. Eu prefer sa-l pun rece si sa amestec rapid la foc mic pana se ingroasa, astfel evit formarea de cocoloase.
2. Fierbem sosul, amestecand incontinuu timp de 4 minute.
3. Potrivim de gust cu sare si piper alb.
Asamblare:
1. Umplem cannelloni cu amestecul de carne, ungem o tava cu unt si le asezam in tava.
2. Punem rosiile taiate cuburi deasupra.
3. Amestecam sosul besamel cu parmezanul ras si pasta de tomate, potrivim de sare si turnam deasura.
4. Incingem cuptorul la 180 de grade Celsius si gratinam totul 20-25 de minute.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.