Cannelloni cu carne si spanac

Cannelloni cu carne si spanac

DificultateMedie
Gatire45 min

Mod de preparare

  1. Tocam carnea.
  2. Oparim cannelloni 2 minute in apa clocotita.
  3. Punem la incins uleiul si calim carnea 4-5 minute, la foc iute, amestecand incontinuu, adaugam ceapa si ardeiul gras taiate marunt, spanacul si condimentam cu sare, piper si oregano.
  4. Lasam sa se racoreasca, iar mie imi place sa pun si un ou pentru a lega carnea mai bine.
  5. sos besamel
  6. Topim untul, adaugam faina si amestecam rapid, apoi adaugam laptele. Eu prefer sa-l pun rece si sa amestec rapid la foc mic pana se ingroasa, astfel evit formarea de cocoloase.
  7. Fierbem sosul, amestecand incontinuu timp de 4 minute.
  8. Potrivim de gust cu sare si piper alb.
  9. asamblare
  10. Umplem cannelloni cu amestecul de carne, ungem o tava cu unt si le asezam in tava.
  11. Punem rosiile taiate cuburi deasupra.
  12. Amestecam sosul besamel cu parmezanul ras si pasta de tomate, potrivim de sare si turnam deasura.
  13. Incingem cuptorul la 180 de grade Celsius si gratinam totul 20-25 de minute.
  14. Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

Rețete similare