
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Paste cu ou Paste cu ou | |
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
400 g g | Sparanghel Sparanghel | |
250 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
30 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
50 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
Sare de mare
Sare de mare (pentru decor) | ||
100 g g | Sunca presata Sunca presata |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLasagna cu sparanghel verde
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Preincalzim cuptorul la 200°C (180°C la un cuptor cu ventilatie sau treapta 6 la cuptorul pe gaz) si ungem un vas de copt cu 2 linguri de ulei de masline.
2. Fierbem al dente pastele in apa cu sare.
3. Oparim sparanghelul in apa fiarta sarata timp de 8 minute. Il trecem prin apa rece si il scurgem.
4. Punem in straturi lejere in vasul pregatit pentru copt pastele, sparanghelul, parmezanul, branza rasa si rosiile cherry taiate in jumatati si acoperim fiecare strat cu unul nou, terminand cu un strat de parmezan ras. Introducem la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
5. Prajim sunca presata cu o lingura de ulei de masline pana devine crocanta. Frigem rosiile ramase in uleiul fierbinte de la sunca pana plezneste pielita de deasupra.
6. Scoatem lasagna din cuptor si o aranjam pe farfurii incalzite, impreuna cu sunca crocanta si rosiile fripte. Presaram sare de Himalaya deasupra si servim cat e cald.
Pofta mare!