Ravioli bolognese

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Ravioli bolognese
DificultateScazuta
Timp de gatire60 min

Mod de preparare

    Prajim carnea de vita in ulei incins pana isi schimba culoarea si apa pe care o lasa carnea se reduce aproape de tot, apoi punem morcovii si ceapa tocate foarte marunt sau date pe razatoare, amestecam bine, le calim impreuna 2-3 minute, apoi stingem cu vin si lasam pe foc 1-2 minute pana se evapora vinul, apoi punem rosiile si cca 400-500 ml apa, amestecam bine, codimentam dupa gust cu sare si piper si lasam sosul pe foc 40 min pana la o ora, sau pana scade si avem un sos foarte bine legat.

    Mai potrivim de sare si piper daca e cazul si putem pune si ierburi aromatice dupa gust: busuioc, oregano, un pic de rozmarin. Ravioli se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj si ii servim fierbinti.

    Sa va fie de cel mai bine. Va pup!

    Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.