
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Paste tortellini Paste tortellini | |
400 g g | Carne tocata Carne tocata | |
2 linguri lingura | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
1 bucati bucata | Ceapa alba Ceapa alba | |
1 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
400 g g | Rosii decojite Rosii decojite | |
100 ml ml | Vin rosu Vin rosu | |
1 varfuri varf | Sare de mare Sare de mare | |
1 varfuri varf | Piper negru Piper negru |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRavioli bolognese
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Prajim carnea de vita in ulei incins pana isi schimba culoarea si apa pe care o lasa carnea se reduce aproape de tot, apoi punem morcovii si ceapa tocate foarte marunt sau date pe razatoare, amestecam bine, le calim impreuna 2-3 minute, apoi stingem cu vin si lasam pe foc 1-2 minute pana se evapora vinul, apoi punem rosiile si cca 400-500 ml apa, amestecam bine, codimentam dupa gust cu sare si piper si lasam sosul pe foc 40 min pana la o ora, sau pana scade si avem un sos foarte bine legat.
Mai potrivim de sare si piper daca e cazul si putem pune si ierburi aromatice dupa gust: busuioc, oregano, un pic de rozmarin. Ravioli se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj si ii servim fierbinti.
Sa va fie de cel mai bine. Va pup!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.