meriți să fii surprins
Gnocchi cu sos gorgonzola

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Cotlet de porc Cotlet de porc
200 g g Branza gorgonzola Branza gorgonzola
80 g g Miez de nuca Miez de nuca
25 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 kg kg Paste tortellini Paste tortellini
1 praf praf Sare de mare Sare de mare
1 praf praf Piper negru Piper negru

Gnocchi cu sos gorgonzola

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(5)

Mod de preparare

Taiem cotletul de porc cubulete si il prajim in tigaie cu ulei.<p>In paralel, prajim in tigaie miezul de nuci maruntit si adaugam peste acesta gorgonzola, amestecandu-le pana cand obtinem un sos omogen.

Intre timp, intr-un vas separat, lasam la fiert in apa gnocchi conform instructionilor de pe ambalaj.

La final, amestecam carnea cu gnocchi si sosul de gorgonzola cu nuci si adaugam sare si piper. Servim cu voie buna si cu pofta!