
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Castraveti Castravete | ||
801 g g | Iaurt Iaurt | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
150 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | ||
2 linguri lingura | Patrunjel Patrunjel | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
50 g g | Miez de nuca Miez de nuca | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | |||
Patrunjel
Patrunjel (dupa gust ) | |||
Boia de ardei
Boia de ardei (dupa gust ) | |||
4 lingurite lingurita | Ulei de nuci Ulei de nuci |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSupa rece de castraveti
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Punem deoparte o treime din cantitatea de castraveti. Taiem in doua restul castravetilor, le scoatem semintele si ii tocam marunt.
2. Pasam intr-un blender cuburile de castraveti cu iaurtul, laptele, sucul de lamaie, usturoiul zdrobit, mararul maruntit si uleiul. Adaugam sare si piper.
3. Introducem supa la frigider pentru o jumatate de ora.
4. Taiem in cubulete restul castravetelui si tocam nucile.
5. Turnam supa racita in 4 boluri.
6. Presaram cubulete de castravete si nucile in fiecare farfurie.
7. Ornam cu un fir de marar, putina boia si o lingurita de ulei de nuci. 8. Servim supa rece cu paine prajita.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.