meriți să fii surprins
Supa rece de castraveti

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Castraveti Castravete
800 g g Iaurt Iaurt
2 catei catel Usturoi Usturoi
150 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
2 linguri lingura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Lamai Lamaie
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
50 g g Miez de nuca Miez de nuca
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
Patrunjel Patrunjel
(dupa gust )
Boia de ardei Boia de ardei
(dupa gust )
4 lingurite lingurita Ulei de nuci Ulei de nuci
1 bucati bucata Iaurt Iaurt

Supa rece de castraveti

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(25)

Mod de preparare

1. Punem deoparte o treime din cantitatea de castraveti. Taiem in doua restul castravetilor, le scoatem semintele si ii tocam marunt.

2. Pasam intr-un blender cuburile de castraveti cu iaurtul, laptele, sucul de lamaie, usturoiul zdrobit, mararul maruntit si uleiul. Adaugam sare si piper.

3. Introducem supa la frigider pentru o jumatate de ora.

4. Taiem in cubulete restul castravetelui si tocam nucile.

5. Turnam supa racita in 4 boluri.

6. Presaram cubulete de castravete si nucile in fiecare farfurie.

7. Ornam cu un fir de marar, putina boia si o lingurita de ulei de nuci. 8. Servim supa rece cu paine prajita.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei