
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Conopida Conopida | ||
400 g g | Fenicul Fenicul | ||
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
500 ml ml | Supa de legume Supa de legume | ||
20 g g | Unt Unt | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
Piper
Piper (rosu) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
250 ml ml | Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5% |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSupa de conopida cu crutoane
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se taie ceapa subtire si apoi se gateste cu unt, fara a se praji.
2. Se combina rozetele de conopida si inimile de fenicul, taindu-le in felii de aproximativ 1 cm grosime. Se prepara timp de 2 minute, adaugand piper, iar deasupra se toarna supa de legume. Cand incepe din nou sa fiarba, se toarna laptele, se pune capacul si se gateste pentru inca 10 minute, pana cand legumele devin foarte moi.
3. Se da supa prin blender (pentru a fi mai densa, se poate adauga un pic mai multa supa vegetala), se adauga mararul tocat, se condimenteaza cu sare in cazul in care este nevoie si se finalizeaza prin a stropi cu piper rosu macinat. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.