meriți să fii surprins
Supa de conopida cu crutoane

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Conopida Conopida
400 g g Fenicul Fenicul
2 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
500 ml ml Supa de legume Supa de legume
20 g g Unt Unt
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Piper Piper
(rosu)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
250 ml ml Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5%

Supa de conopida cu crutoane

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(19)

Mod de preparare

1. Se taie ceapa subtire si apoi se gateste cu unt, fara a se praji.

2. Se combina rozetele de conopida si inimile de fenicul, taindu-le in felii de aproximativ 1 cm grosime. Se prepara timp de 2 minute, adaugand piper, iar deasupra se toarna supa de legume. Cand incepe din nou sa fiarba, se toarna laptele, se pune capacul si se gateste pentru inca 10 minute, pana cand legumele devin foarte moi.

3. Se da supa prin blender (pentru a fi mai densa, se poate adauga un pic mai multa supa vegetala), se adauga mararul tocat, se condimenteaza cu sare in cazul in care este nevoie si se finalizeaza prin a stropi cu piper rosu macinat. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.